Despre TMD

TERMO DINAMIC SRL ca o entitate ce activeaza in domeniul frigorific si HVAC acopera din punct de vedere profesional o arie largita de domenii conexe , urmareste cresterea sustenabila a performantelor tehnico-operationale si financiare care sa ne asigure pozitionarea in primele 10 companii importante in domeniu pe plan national. Folosirea tehnologiilor avansate pentru costuri energetice reduse si cu impact minim asupra mediului, furnizarea,asigurarea si implementarea proiectelor tehnico-financiare optime ce satisfac la maximum cerintele clientilor sunt solutiile pe care le oferim si se bazeaza pe experienta realizarii unor proiecte complexe, pe know-how-ul asigurat de colaborarea cu producatori consacrati pe plan mondial .

TERMO DINAMIC SRL a fost infiintata in 2005 de o echipa compusa din specialisti cu experienta in tehnica frigului si HVAC si este capabila sa raspunda in timp real clientilor care au nevoie de solutii, corecte , personalizate , pentru sistemele de racire si HVAC.
Indiferent daca doriti sa construiti, sa retehnologizati o fabrica de procesare carne sau lapte, un depozit cu atmosfera controlata pentru fructe sau legume si nu in ultimul rand sa climatizati un hotel sau un centru comercial, suntem partenerul ideal pentru proiectarea , realizarea si monitorizarea instalatiilor frigorifice si HVAC absolut necesare acestor aplicatii .
Echipamentele oferite sunt realizate cu tehnologi avansate si folosesc HFC, HCFC, NH3, CO2, H2O agenti frigorifici ecologici conform acquis-lui comunitar.
Solutiile pe care le oferim se bazeaza pe experienta realizarii unor proiecte complexe si pe know-how-ul upgradat permanent, gardat si de colaborarea cu producatori de echipamente consacrati pe plan mondial.
Gama noastra de produse include unele dintre cele mai importante branduri din lume in domeniul frigorific, HVAC, automatizari si panouri termoizolante precum: Bitzer, Profoid, Aspera, L’unite Hermetique, Lu-Ve, Copeland, Frascold, Danfoss, Bock, Alfa-Laval, Gutner, Eco, Swep, StarCold, SCM, Carrier, York, Carel, Dorin, Incold, Emerson, Dixell, Siemens, Konti, Isopan.
Indiferent de dificultatea aplicatiilor, inginerii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta la selectarea corecta a solutiilor si produselor de care aveti nevoie si pe care vi le punem la dispozitie.
Colectivul nostru are cunostinte temeinice si experienta in domeniile in care activam fiind capabili sa ne adaptam rapid la cerintele unei piete in schimbare si dispunem de entuziasmul necesar pentru a implementa corespunzator proiectele dvs.

Certificari SR EN ISO 9001:2001 ; SR EN ISO 14001:2005 ; OHSAS18001