Servicii

Montaj

Experienta ne-a invatat ca izolatia camerelor frigorifice reprezinta punctul cheie in obtinerea unor cheltuieli minime pe termen lung. Camerele frigorifice sunt proiectate si construite din panouri termoizolante cu grosimea calculata pentru asigurarea si mentinerea temperaturii necesare in interior. Firma noastra a proiectat si montat camere frigorifice de toate dimensiunile, de la cele mai mici pana la depozite si hale frigorifice foarte mari.

Camerele frigorifice pot fi dotate cu agregate, vaporizatoare, tablouri electronice de automatizare si echipamente de control si protectie ce reduc la minim necesitatea interventiilor ulterioare.Fiecare camera frigorifica este unica si este calculata individual pentru a satisface exigentele clientilor nostri. Fie ca este vorba de restaurante sau hoteluri, abatoare sau hale de depozitare, noi avem solutia cea mai buna pentru clientii nostri.

Intretinere

Departamentul de service este la dispoziția clienților pentru servicii de întreținere pentru orice echipament vândut sau montat de noi.
În perioada de garantie oferim revizii gratuite si asiguram un timp scurt de interventie din momentul sesizarii.
Locatiile dotate cu monitorizare live pe internet beneficiaza de cel mai scurt timp de interventie, deoarece diagnosticarea preliminara este efectuata inaintea deplasarii la echipament.
Stocul de piese de schimb este actualizat constant pentru a asigura rezolvarea oricarei probleme fara adaugarea de timp suplimentar.

Consultanta

Oferim consultanta tuturor clientilor care apeleaza la experienta noastra. Fie ca este vorba despre calculul de necesar de frig sau despre solutii de automatizare, noi avem cea mai buna solutie.

Echipamentele si solutiile recomandate de noi au fost testate de-a lungul timpului si si-au demonstrat eficienta si fiabilitatea.

Suntem mereu la curent cu cele mai noi aparitii si cerem furnizorilor nostri modele de echipamente pentru teste inainte de a le recomanda clientilor nostri.

Proiectare

Proiectarea spatiilor controlate termic este o etapa importanta pentru reducerea costurilor ulterioare de optimizare a consumului de energie.

Organizarea spatiilor trebuie facuta astfel incat sa asigure accesul usor la marfurile depozitate fara a irosi spatiul util.
Trebuie avut in vedere pozitionarea birourilor, a intrarilor personalului, a camerelor de preigienizare, a rampelor pentru marfa, a iesirilor de urgenta, etc.

Retea service

Reteaua noastra de service acopera judetele Constanta si Tulcea si avem colaboratori in judetele limitrofe.

Cu ajutorul sistemelor de monitorizare a alarmelor prin internet si notificarea prin email, timpul de interventie al echipelor de service este redus la minim, astfel incat marfurile depozitate sa nu fie afectate.